Про це з трибуни парламенту 4 квітня 2018 року заявив заступник Голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», народний депутат України Андрій Іллєнко, - передає прес-служба політсили.

«Коло замкнулося. Думаю, що кожен порядний громадянин, патріот повинен не мовчати. Ця система перевіряє нашу реакцію на цей очевидний реванш. Треба просто розуміти, що все залежить від нас. Усі речі, які реалізували за останні роки, вдалося зробити тільки завдяки суспільній солідарності патріотів. І сьогодні в Печерському суді на Хрестовому провулку, 4 відбуватиметься судове засідання, на яке треба прийти й вимагати справедливості. Бо те, що пише прокуратура у справі Бубенчика – це божевілля. Так можуть вчиняти або божевільні, або агенти ФСБ. Вони розповідають про те, що 18-20 лютого 2014 року «Беркут» «охороняв громадський порядок на Майдані». Ви просто вдумайтеся в цей цинізм і цей маразм», – наголосив у виступі націоналіст.

Як писав «Вголос», Іван Бубенчик, який розповів, що вбив двох правоохоронців 20 лютого 2014 року, отримав повідомлення про підозру. Печерський суд має обрати йому запобіжний захід.

Сьогодні Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його підлеглий Сергій Горбатюк неправильно кваліфікує дії учасника Революції Гідності Івана Бубенчика. Також Луценко вирішив відсторонити Горбатюка від ведення справи учасника Революції Гідності.

ІА "Вголос": НОВИНИ