«Адже російські фільми, серіали та передачі — це засоби, що пропагують загарбницькі ідеї «російського світу» та перетворюють українців на зомбовану «вату», – пояснюють організатори.

Як зазначають активісти, акція відбудеться у форматі «приходу зомбі під Адміністрацію Президента».

 

«Вони вимагатимуть збільшення кількості російських серіалів, які, на думку зомбі, є ефективним способом поповнення зомбі-армій та мають використовуватися набагато масштабніше, бо за все й так платить «кремлівський господар». В умовах війни зомбі є вкрай потрібними, адже саме вони в результаті підтримуватимуть окупантів і терористів, носитимуть їм їжу на блокпости й усіляко допомагатимуть. Зомбі також будуть вимагати, щоб телесеріалів з їхнім кумиром Охлобистіним було більше», – зазначено в анонсі акції.

Головна мета заходу — не тільки висловити рішучий протест проти засилля на українських телеекранах російської зомбувальної телепродукції, а й спонукати Президента України Порошенка нарешті виконати свою обіцянку, яку він дав під час зустрічі з громадськими активістами: зробити рішучі кроки для заборони всіх російських серіалів на українських телеканалах.

Акція відбувається сьогодні з 15:00 до 17:00.

Активісти вже проводили аналогічну акцію під стінами Національної ради телебачення та радіомовлення.

ІА "Вголос": НОВИНИ