На цьому гарант наголосив, відповідаючи на питання журналістів, чому через рік після вбивства відсутній прогрес у розслідуванні, пише «Інтерфакс».

«Ми зустрічаємося і зі слідчими, і з родичами. Ми повинні зробити все для того, щоб і замовники, і виконавці були притягнуті до відповідальності... Ми зі свого боку, я зі свого боку зробимо все, щоб вбивці були знайдені. Я сказав, що це справа честі. І слідчі, і ми це з контролю не знімемо», - зазначив Порошенко.

Разом з тим, Президент додав, що на зустрічі з родичами Шеремета він просив, «щоб вони дали мені пропозиції по залученню іноземців до складу слідчої групи».

«Я із задоволенням зроблю все, щоб забезпечити прозорість і ефективність, а також можливість роботи іноземців в складі (слідчої групи - ред)», - обіцяв він.

Нагадаємо, Шеремету підклали вибухівку під автомобіль – він загинув від вибуху вранці 20 липня у центрі столиці. Слідство схиляється до версії про професійні мотиви убивства, однак ні організаторів, ні виконавців вибуху не встановило.

ІА "Вголос": НОВИНИ