Мер Харкова Геннадій Кернес після набрання чинності законом про державну мову провів сесію міської ради українською з безліччю помилок.

Відповідне відео засідання було опубліковане в YouTube.

Мер посперечався з депутатом Ігорем Черняком, через вартість лавок у місцевому сквері «Стрілка», вартістю по 17 тисяч грн.

«Питання, яке сечас озвучив депутат, питання важливе. Пан Черняк може звернутися до правоохоронних органів і вам дадуть відповідь. Мені задають питання, як це відбувається у Харкові – ми робимо багато чого хорошого, красивого, а Черняк каже, що ми »тупії«. Я наслухався вашей предвіборной агитации с вашим патроном Саакашвили, которий не тільки некультурна людина, а і дурковата немнога. Я посмотрю вашу інформацію, щоб ми виявили, де дешевле, а де – нет, і я вам відповім. Ну Саакашвілі ви передадить, да?» – відповів Кернес.

Після розгляду порядку денного мер заявив, що є ще «записавшийся Черняк», який поділився новими претензіями до Кернеса. «Считаю, что ми розглянули всі питання. Сесія завєршена», – підсумував він.

Нагадаймо, мер Харкова Геннадій Кернес заявляв, що має намір брати участь у позачергових місцевих виборах, якщо буде прийнято рішення про їх проведення.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ