Оприлюднені таємні документи американської розвідки свідчать, що російська ФСБ конфліктує із Міністерством оборони РФ через замовчування реальних втрат Росії. З них випливає, що Федеральна служба безпеки РФ звинувачує військових у приховуванні масштабів втрат, яких зазнала Росія. Роблять висновок, що військові Міноборони РФ не хочуть повідомляти погані новини вищому командуванню.

Міністр оборони США Ллойд Остін 11 квітня заявив, що Сполучені Штати будуть розслідувати нещодавній витік секретних документів, поки не знайдуть його джерело. А журналісти The Washington Post дізналися, що за масштабним витоком секретної інформації розвідки США може стояти співробітник американської військової бази, який нібито зливав її у мережу без особливих цілей та не зовсім усвідомлюючи наслідки.

Про що свідчить витік документів?

Як це вплине на політичні стосунки у світі?

Чи має це зв’язок із контрнаступом ЗСУ?

Що це: спланована подія чи випадковість?

Про це та більше о 18:40 поспілкуються сьогодні із міністром закордонних справ України (2014 - 2019 рр.), співзасновником Центру національної стійкості і розвитку Павлом Клімкіним.

Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15.

«Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо, а також у всіх наших соцмережах.

ІА "Вголос": НОВИНИ