Львівську виправну колонію №48, що на вулиці Хуторівка, купила підставна особа мера Львова Андрія Садового.

Про це в ефірі проєкту «Народне Толк-Шоу» на телеканалі NTA заявив колишній депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.

 

Ігор Телішевський зауважив, що Хуторівську виправну колонію, яку Міністерство юстиції продало на аукціоні, хотіли купити чимало інвесторів. Однак через умови, які виставила міська рада Львова, більшість компаній усунулись.

«І коли ми вивчимо, хто таки купив цю ділянку, хто цей інвестор Тарас Зубик, ми побачимо, що у його компанії статутний капітал – одна тисяча гривень. Компанія не брала участі у глобальних замовленнях. Єдине, що я знайшов, що ця компанія у Радехові провела технічний нагляд на 8-10 тисяч гривень. Все! Публічно у даної компанії більше нічого немає», – сказав гість програми.
Ексдепутат не виключає, що інвестор, який купив колонію, є підставною особою чинного Львівського міського голови.
«Я вважаю, що це просто підставна особа міського голови. Розуміючи, що детальний план території може бути розроблений як він це бачить, там буде реалізовано те, що бачить міський голова», – додав Ігор Телішевський.
Нагадаємо, Міністерство юстиції України продало Львівську виправну колонію №48, що на вул. Хуторівка у Львові за 407,5 млн грн. Викупили в’язницю компанії львів’янина Тараса Зубика та депутата ЛМР від партії «Самопоміч» Романа Федишина – власника ринку «Шувар». Це перший випадок продажу в’язниці в Україні.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ