Меган Маркл, герцогиня Сассекська, написала свою першу дитячу книгу.

«Лавка» (The Bench), яка повинна вийти 8 червня, розповідає про зв'язок між батьком і сином, який бачиться очима матері – і була натхненна стосунками принца Гаррі із сином Арчі Гаррісоном.

Як пише Insider, книга була проілюстрована Крістіаном Робінсоном, і її видаватиме Random House Children's Books.

Меган Маркл також розповіла про аудіокнигу, яка вийде в США та Канаді у програмі «Бібліотека прослуховування».  Її випустить у Великобританії Penguin Random House UK Audio.

«Викликаючи глибоке відчуття тепла, зв’язку та співчуття, »Лавка« дає читачам вікно у спільні та тривалі моменти між різноманітною групою батьків та синів – моменти миру та роздумів, довіри та віри, відкриттів, навчання та стійкий комфорт », – йдеться в прес-релізі.

Маркл сказала, що почала писати книгу в червні 2019 року, незабаром після народження Арчі в травні – і до того, як вони з Гаррі відступили від королівського життя.

«»Лавка« почалася як вірш, який я написала для свого чоловіка в День батька, на місяць після народження Арчі», – розповіла Меган.

Маркл сказала, що для неї та ілюстратора важливо, щоб зображення в книзі були включеними.

«Крістіан нашарував красиві та ефірні акварельні ілюстрації, які фіксують тепло, радість і комфорт стосунків між батьками та синами з усіх верств суспільства; це подання було для мене особливо важливим, і ми з Крістіаном тісно співпрацювали, щоб зобразити цей особливий зв'язок через інклюзивну лінзу », – сказала Маркл.

«Я сподіваюся, що» Лавка «матиме резонанс у кожній родині, незалежно від макіяжу, як і у моєї», - додала вона.

Влітку Маркл і Гаррі чекають другу дитину – дівчинку. Пара розкрила стать дитини під час інтерв'ю з Опра, яке вийшло в ефірі в березні.

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ