Колишня прем'єрка України і лідерка Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» підтвердила готовність її фракції до створення коаліції у Верховній Раді разом із фракцією «Слуги Народу».

Про це інформує ТСН з посиланням на її інтерв'ю в етері телеканалу «Україна 24».

На думку Тимошенко, коаліція «Батьківщини» і «Слуги Народу» дасть змогу «зараз врятувати ситуацію». Вона зазначила, що її пропозиція про коаліцію «залишається у них на столі».

«Але це їхнє рішення - продовжити цей хаос, безглуздя і щоденне ухвалення рішень проти національних інтересів або повернутися до відродження величі України, її індустріальної потужності і правильної соціальної політики», - повідомила воа.
Тимошенко також сказала, що бажає не лише створення коаліції, а і сформувати спільний уряд.
«Коли я побачила, наскільки тяжка економічна, медична, соціальна ситуація, наскільки все це загнано в глухий кут, я просто вийшла і сказала: слухайте, далі це вже може бути невідновлювальним, ми просто можемо пройти точку неповернення, давайте робити сильний національний уряд, давайте робити сильну політику, сильні рішення і діяти негайно», - зазначила Тимошенко
За її словами, якщо президент Володимир Зеленський готовий змінити стратегію країни, то ВО «Батьківщина» завжди «готове бути поряд».

Додатково

Слід зауважити, що недавно перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що від жодної фракції українського парламенту пропозицій про коаліцію не було.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ