Микола Карпюк, який повернувся до України за програмою обміну полоненими з Росією, розповів про своє знайомство з одним із лідерів партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадимом Рабіновичем. Така заява сильно стурбувала прихильника колишнього президента Петра Порошенка Мирослава Олешка.

Про це повідомляє Страна.ua.

Після свого звільнення Карпюк розповів журналістам, що з Рабіновичем знайомий ще з часів Майдану. У 2017 році Рабінович навідував Карпюка у в'язниці. А згодом, незадовго до звільнення з полону, депутат від «Опоплатформи» завітав до ув'язненого разом із Віктором Медведчуком.

Прихильник Петра Порошенка після такої новини записав відео звернення, а також присвятив цій заяві два пости у соцмережі Facebook.

Там він зазначив, що Вадим Рабінович підтримував Майдан у 2014.

«А Медведчук, ймовірно, подавав йому бруківку», - зазначив Олешко у повідомленні.

«Вони (Медведчук і Рабінович - ред.) займалися обробкою Карпюка, щоб після повернення додому, той ось так відзивався про Медведчука», - заявив у своєму відеоблозі Олешко.

І додав, що ці два лідери «Опоплатформи» «можуть стати проблемою, якою у свій час стала Надія Савченко».

Як писав «Вголос», один із 35 українців, які повернулися 7 вересня із російського ув’язнення, Микола Карпюк розкрив плани Росії захопити південь України.

ІА "Вголос": НОВИНИ