У Черкаській області біля Умані рейсовий автобус із пасажирами потрапив в аварію – водій та 22 пасажири отримали травми, їх госпіталізували.  

Про це повідомила пресслужба поліції Черкаської області.

 

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 02:00 у ніч проти 8 липня поблизу села Доброводи Уманського району. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебував 41 пасажир. Автобус здійснював рейс за маршрутом «Хмельницький-Кременчук».

56-річний водій на заокругленій ділянці дороги вліво не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок, автобус виїхав за межі правого краю проїзної частини дороги та перекинувся.

Водій автобуса та 22 пасажири, в тому числі троє неповнолітніх, зазнали травм різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень.

Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідство триває.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ