Президент всеукраїнської ГО «Новомедіа» Руслан Кухарчук вважає, що законопроєкт «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та ґендерної ідентичності)» Ольги Василевської-Смаглюк не є демократичним.

Про це він заявив у коментарі для ІА «Вголос».

«Я думаю, що це може бути орієнтація на якісь гранти або і вплив усім відомого Сороса. Хоча Василевська-Смаглюк поки що із Соросом не помічена, але все може бути. Тут є різні ймовірні причини: хтось міг їй дати таку ідею, могла сама додуматись…», - розповів Руслан Кухарчук.

«Також у партії «Слуга Народу» вимагають звіти про законодавчі ініціативи нардепів та їхні виступи з трибуни, тобто їх спонукають до роботи. Мабуть, Ольга Василевська-Смаглюк просто не придумала нічого кращого, як перейматись ЛГБТ-спільнотою і людьми, які страждають на транссексуальність», - додав експерт.

«Але не має значення, чому вона це зробила, має значення, що це неймовірна дурня, яка загрожує свободам українців. Нардепка говорить про те, що вона захищає свободи людей, а насправді вона просто хоче їх знищити. Прізвище «Василевська-Смаглюк» мають запам’ятати всі українці та на цьому її політична кар’єра має зупинитись. Її можна пробачити лише у випадку, якщо вона публічно попросить вибачення і відкличе цей законопроєкт», - підкреслив він.

Більш детальну інформацію можна прочитати у статті “Протестуєш проти геїв? Сідай на 5 років!

ІА "Вголос": НОВИНИ