Новообраний президент України Володимир Зеленський перегляне «одіозні рішення» чинного глави держави Петра Порошенка. Про це в інтерв'ю «Ліга.нет» заявив Олександр Данилюк, радник Зеленського й екс-міністр фінансів.

«Наша команда відстежує всі призначення (Порошенка). Одіозні рішення переглянемо. Треба розуміти, що люди, призначені адміністрацією, що йде, в останні тижні роботи, апріорі отримують менше довіри суспільства: як вони будуть працювати? Це називається «доживати по-новому», — пробував він кепкувати.

Колишній міністр повідомив, що команда новообраного президента співпрацює з громадськими організаціями, до прикладу, з Центром протидії корупції.

«Ми плануємо запустити набір і атестацію суддів. Волюнтаристичне призначення суддів Верховного суду президентом, котрий іде, в останні дні своєї каденції, добропорядність яких викликала питання. Судді Верховного суду, які були визнані непорядними, це неприпустимо. Розрахунок такий, що новий президент буде зайнятий іншими питаннями і йому буде не до цього», — зазначив Данилюк.

Як повідомляв «Вголос», Олександр Данилюк також розповів, що робитиме Зеленський перші сто днів свого президентства.

ІА "Вголос": НОВИНИ