Як інформує прес-служба міськради, ремонтники мінятимуть аварійні інженерні мережі. У зв’язку з цим площу буде закрито для руху транспорту. За словами начальника управління архітектури ЛМР Юліана Чаплінського, роботи на площі триватимуть до кінця липня цього року.

«На час ремонтних робіт ми закриваємо пл. Св. Юра, від перехрестя вул. Митрополита Андрея та вул. Шептицьких до перехрестя вул. Листопадового Чину та пл. Св. Юра. Проїзд ми продумали так: з вул. Митрополита Андрея можна виїхати на вул. Городоцьку через вул. Сєченова. Міняємо рух транспорту на вул. Сєченова у зворотному напрямку в односторонньому порядку: не з вул. Городоцької, а з вул. Шептицьких на вул. Городоцьку, щоб обмежити пришвидшення руху загального транспорту. І з вул. Листопадового Чину лівий поворот буде відкритий  можна буде виїхати на вул. Дорошенка й далі на вул. Бандери», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Буде внесено зміни у схеми руху громадського транспорту. На час проведення дорожньо-ремонтних робіт зі змінами курсуватимуть міські автобуси №2-А, 15, 33, 38 та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Автобуси за маршрутами №33, 38 курсуватимуть по вул. Антоновича – С. Бандери – Коперника – Головна пошта – П. Дорошенка – С. Бандери – Героїв УПА.

За маршрутом №15 від церкви св. Анни вздовж вул. Городоцької до приміського вокзалу.

За маршрутом №2-А по вул. Антоновича – С. Бандери – Городоцька – церква св. Анни – Городоцька – С. Бандери – Героїв УПА.

Тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20 буде скорочено до вул. Митрополита Ангеловича, а маршрути №7, 12  до площі М. Кропивницького.

Нагадаємо, ремонтні роботи проводять у межах реконструкції скверу на пл. Св. Юра.

ІА "Вголос": НОВИНИ