Президент України призначив головою Черкаської облдержадміністрації Олександра Вельбівця, котрий зараз також керує обласною радою.

Під час представлення Вельбівця Порошенко доручив йому насамперед зайнятися вирішенням проблем у місті Сміла, повідомляє «112 Україна».

«У мене буде прохання до Олександра Івановича: першим вашим завданням є поїздка до Сміли і почати врегулювання ситуації. Якщо треба, моя порада: на пару днів перенесіть свою приймальню до Сміли, зустрічайтеся з людьми, слухайте їх, розкажіть позицію обласної державної адміністрації, розкажіть позицію Президента», — звернувся Порошенко до чиновника.

Президент закликав Вельбівця простежити, щоб за період, поки жителі Сміли не отримували теплопостачання, їм не довелося оплачувати за цю комунальну послугу.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1439&v=l8dJCM2Hxyw

Зазначимо, 24 жовтня Кабмін на своєму засіданні погодив звільнення чотирьох голів ОДА, в тому числі Черкаської. До сьогоднішнього дня нею керував Юрій Ткаченко.

Олександр Вельбівець до Черкаської облради був обраний від партії «Блок Петра Порошенка». Сам він має вищу освіту, в облраді, як і передбачено регламентом, є позафракційним.

ІА "Вголос": НОВИНИ