Про це повідомляє BBC з посиланням на прес-службу компанії Ryanair.

У прес-службі додали, що таке рішення зумовлене великим попитом з боку українських туристів.
Ryanair також повідомив, що з цієї нагоди можна купити квитки зі Львова до Берліна всього за 579 гривень. Акція стартує опівночі 11 квітня.

Напередодні Європарламент підтримав безвізовий режим з Україною. Це означає, що тепер українці, у яких є біометричні паспорти, зможуть подорожувати Європою без віз.

Рейси зі Львова будуть виконувати до Ейндховена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта. Україна стане 34-ю країною у мережі компанії.

За останній рік в Україні суттєво наростила присутність компанія дешевих перельотів Wizzair, яка в 2017 році також запустила низку додаткових рейсів з України до країн Європи.

Як раніше повідомляли українські ЗМІ, наразі остаточно не вирішене питання, на яких умовах буде підписано угоду між лоукостером та Міжнародним аеропортом Бориспіль. «Переговори з Ryanair тривають. Але навіть з наданням всіх можливих знижок задовольнити запити авіаперевізника аеропорт поки не в змозі. Для того, щоб задовольнити їх побажання, необхідно змінити наказ Мінінфраструктури, який регулює базові тарифи», - зазначив гендиректор «Борисполя» Павло Рябікін.

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ