Скандальний екс-глава ДФС Романом Насіровом подав апеляцію після програного позову до лікаря Максима Соколова, який під присягою назвав його діагноз «фейком».

Як написала Супрун у Facebook, Насіров вимагає від Соколова 1 мільйон гривень.

"Не даймо цьому абсурду загубитися під ковдрою, що накрила інформаційний простір напередодні виборів. Максим Соколов — інтервенційний кардіолог в Інституті кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска — під присягою підтвердив, що Насіров бреше про свій стан здоров’я. За правду, що була озвучена в межах закону, Насіров вимагає від лікаря 1 мільйон гривень відшкодування. Шевченківський суд міста Києва вже розглядав цю справу і повністю відмовив у задоволенні позову (детальніше про це ми писали тут: http://bit.ly/2U4dv1L). Але Насіров подав апеляційну скаргу", - йдеться у повідомленні.

Як писав «Вголос», раніше Шевченківський райсуд Києва відмовив Насірову у задоволенні позову. Він подав апеляцію і завтра, 11 квітня, о 9:30 відбудеться фінальне засідання у справі.

«Просимо ЗМІ та громадськість пильно стежити за процесом. Таким чином корупціонери намагаються створити прецедент: залякати лікарів свідчити про фейкові діагнози. Бо інакше їхній улюблений прийом для уникнення правосуддя буде під загрозою», - додала очільниця МОЗу.

Окрім цього, Супрун назвала Соколова одним з провідних кардіологів України, який не один рік бореться за зміни. Вона нагадала, що саме з його ініціативи почалася розбудова кардіоцентрів в Україні.

ІА "Вголос": НОВИНИ