Вибір цього елементу доволі широкий, про нього говорять стилісти, модельєри. Медійні персони організовують колаборації зі всесвітньо відомими брендами, аби показати, що спідня білизна — це важливо і її підбір має неабияке різностороннє значення. Про це і поговоримо.

Для жінок Усе залежить від випадку, настрою та образу в цілому. Якщо ж ви збираєтеся придбати білизну для дому, придивіться до бавовняних моделей. Вони дозволяють тілу дихати, а незвичні принти на виробах гарантовано піднімуть вам настрій. Модельєри пропонують варіанти з драпіровками та додатковим об’ємом в області стегон на манер середньовічних панталонів тільки в більш короткому рішенні щодо довжини. Це виглядає цікаво та й допоможе урізноманітнити наявні комплекти.

Якщо ж вибір для look of the day впав на приталену сукню, зверніть увагу на безшовне боді або ж бюстгальтер та трусики. Вони практично не відчуваються на тілі та не проглядаються ззовні. Такі варіанти бувають і з компресійним ефектом, який з легкістю зкоригує обриси фігурних переходів, що в даному виборі ансамблю вкрай потрібно.

Звабливе мереживо, котре почало сміливо показуватися на вулицях міста з-під строгих піджаків з чоловічого плеча. Радимо обирати м’які, еластичні матерії. Вони не сковуватимуть рухів, та не нагадуватимуть про себе у незручні моменти буденної рутини.

Для чоловіків Бріфи, труси-боксери або ж хіпстери — вирішуєте ви. Вважаємо за потрібне вкотре нагадати, що саме стовідсоткові бавовняні моделі подарують належний рівень зручності та забезпечать вас усіма своїми ергономічними властивостями. Зверніть увагу на брендові моделі, вони проходять скрупульозний контроль якості як під час підбору сировини для нової колекції, так і на етапі упакування. Хочемо поділитися інтернет-магазин, котрий багатий на цю категорію товарів та не тільки — MD-Fashion. Мультибрендовий майданчик з оригінальною продукцією від світових брендів. Переходьте, та обирайте найкраще.

Реклама

ІА "Вголос": НОВИНИ