Про це повідомляє Корреспондент.

Зазначається, що засідання тривало 2 години. Прокурор клопотав про позбавлення волі без права внесення застави, адвокат просив про домашній арешт.

«Суд розглянув усі докази, повідомив, що сторона обвинувачення не довела, що Саїтов може впливати на свідків чи переховуватися від слідства», - йдеться в повідомленні.

Обвинуваченого Саїтова підозрюють у хуліганстві, вчиненому групою осіб.

Очікуються ще два судових засідання щодо обрання запобіжного заходу затриманим 30 квітня особам, яким інкримінують напад на Мустафу Найєма.

Як писав «Вголос», інцидент трапився 30 квітня на дорозі в центрі Києва, учасником якого став народний депутат Мустафа Найєм, на якого потім напали і побили, потрапив на камери спостереження.

Поліція затримала трьох нападників. Ними виявилися: Саітов Ахмед Абубакаровіч, 14.01.1999 р.н. Саітов Магомед-Саліх Аргуевіч, 28.10.1996 р.н. Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н.

Як повідомили правоохоронці, слідчим відділом Шевченківського управління поліції по даному інциденту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Нападникам на Найєма загрожує до чотирьох років в'язниці.

Також стало відомо, що Мустафу Найєма прооперували.

ІА "Вголос": НОВИНИ