Бойовики руху «Талібан» у ніч на 30 березня напали на контрольні пункти пропуску в двох провінціях Афганістану, в результаті чого загинули щонайменше 24 людини. Про це повідомляє «Кореспондент» із посилання на інформаційну агенцію «Синьхуа».

За даними місцевої поліції, група талібів штурмувала КПП поліції в околицях міста Газні, адміністративного центру однойменної провінції на сході країни. У результаті загинули дев'ятеро поліцейських, в тому числі начальник поліції району. Ще шестеро поліцейських отримали поранення.

Кількох бойовиків також убили або поранили, а зіткнення тривають і досі, повідомили в поліції.

Прес-офіцер 20-ї дивізії Памір повідомив агентству, що в провінції Бадахшан на півночі країни п'ятеро співробітників сил безпеки, двоє мирних жителів і восьмеро талібів загинули в результаті зіткнень, що спалахнули в районі Арганджхав на схід від адміністративного центру провінції Файзабад.

За його словами, бойовики, озброєні автоматами та реактивними гранатами, напали на КПП поліції в околицях району. Нападникам, котрі намагалися захопити адміністративний комплекс, сили безпеки дали відсіч.

Як повідомляв «Вголос», таліби вже нападали на КПП в Афганістані. Тоді загинули понад десятеро поліцейських.

ІА "Вголос": НОВИНИ