Нещодавно у Комітеті виборців України оприлюднили показники відвідування нардепами засідань Верховної Ради, які відбулися у липні.

Зокрема, найвищі показники серед народних обранців «Слуги народу», депутатської групи «Довіра» та «Європейської солідарності».

У липні в Раді відбулося тринадцять пленарних засідань. 73% нардепів «СН» відвідали засідання, «Довіри» і «Європейської солідарності» - по 72 %, «Батьківщини» - 66 %, «Голосу» - 63 %.

За даними КВУ, найнижчі показники відвідування в липні встановили депутати групи «Партія »За майбутнє« та »Опозиційної платформи - За життя«. В середньому на засіданнях Ради були зареєстровані лише 59% депутатів »Партія «За майбутнє» та 57% депутатів ОПЗЖ.

У порівнянні із попереднім місяцем депутати ВО «Батьківщини» (+4%), «Слуги Народу» (+4%) та «ЄС» (+3%) стали частіше відвідувати засідання Ради. Натомість, депутати ОПЗЖ (-3%) та «Голосу» (-1%) дещо понизили свою активність".

Загалом, за інформацією КВУ, в середньому в липні на засіданнях Ради було зареєстровано 293 народні депутати. Це дещо менше, ніж у червні, коли було зареєстровано 298 депутатів.

Інформація про відвідування за даними електронної реєстрації. Всього в липні відбулося тринадцять пленарних засідань ВР.

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ