12 травня у м. Кропивницький, у лісосмузі поблизу магазину «Пiвденний шлях», троє неповнолітніх хлопців побили чоловіка, який від отриманих травм помер в обласній лікарні Кропивницького 14 травня.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише «CBN».

Трагедія сталася внаслідок сварки між батьком і його неповнолітнім сином.

Зазначається, що потерпілий напідпитку підійшов до компанії підлітків, серед яких був його син, щоб спитати, де купити алкоголь.

Між сином i батьком виникла сварка. Один із товаришів хлопця втрутився, поваливши чоловіка на землю ударом ногою у спину. Далі його продовжили бити вже троє неповнолітніх.

Вони завдали численних тяжких тілесних ушкоджень у вигляді важкої відкритої проникаючої черепно-мозкової травми, забою головного мозку важкого ступеню, множинні перелами кісток склепіння та основи черепа, набряку головного мозку, переламу нижньої щелепи з обох сторін, перелам верхньої щелепи, перелам кісток носу, носова кровотеча, пара орбітальні гематоми обох очей, множинні садна та гематоми обличчя, які були несумісні з життям і згодом призвели до смерті чоловіка.

Попередньо, всі учасники бійки були нетверезими.

«Підтверджуємо факт, що у Кропивницькому стався конфлікт між трьома неповнолітніми i дорослим чоловіком. Унаслідок пригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження, вiд яких помер», – прокоментувала речниця ГУ НП в області Вiталiна Бевзенко.

Інформацію за цим фактом внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Двох осiб затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Обставини пригоди з’ясовують слідчі.

ІА "Вголос": НОВИНИ