Влада американського міста Лас-Вегас видала ордер на отримання зразка ДНК зіркового футболіста Кріштіану Роналду у зв'язку з розслідуванням його ймовірної причетності до зґвалтування.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Зазначається, що правоохоронці виявили зразок ДНК на одязі жінки, яка повідомила про згвалтування її футболістом Роналду у 2009 році. З'ясувалось, що матеріал ДНК не належить жінці.

Відтак, правохоронці вирішили з'ясувати, чи збігається ДНК на сукні заявниці із ДНК зіркового нападника «Ювентуса».

«Ордер надіслали у судову систему Італії, після його отримання італійські чиновники повинні будуть взяти зразок ДНК у Роналду і відправити його у поліцію Вегаса», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, американка Кетрін Майоргі заявила, що футболіст Кріштіану Роналду зґвалтував її у 2009 році.

Жінка розповіла, що у 2009 році, коли вона працювала моделлю, вона пішла до клубу, де познайомилася з Роналду та його компанією.

У клубі Роналду запросив Кетрін та її подругу на вечірку до пентхаусу в готелі Palms Casino Resort. У номері всі вирішили піти у джакузі, але Майоргі пішла у ванну, аби перевдягнутися. За її словами, саме там Роналду почав домагатися її.

Жінка розповідає, що потім футболіст затягнув її у спальну і зґвалтував неприроднім шляхом.

Футболіст спростовує звинувачення та заявив, що подав позов до суду проти видання, яке оприлюднило звинувачення жінки.

Поліція Лас-Вегаса повідомила 1 жовтня, що відновила справу за звинуваченням на адресу Кріштіану Роналду у зґвалтуванні. Поліція пояснила, що відновила розслідування, адже воно було розпочате у 2009 році – відповідно до заяви жінки, яка називає себе жертвою зіркового футболіста.

Роналду найняв відомого «адвоката для зірок» Девіда Чесноффа для захисту у справі про зґвалтування.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ