[media=154716,154717,154718,154719,154720] 

Про це поінформували в обласній поліції.

Ірина та її малолітній син й досі не відійшли від пережитого шоку. Жінка пояснює, що того ранку разом із дитиною прямувала на автозаправку, коли несподівано почула дзенькіт розбитого скла бокових дверцят свого легковика. Обернувшись, вона побачила наляканого сина, всього обсипаного склом. Ірина вибігла з машини та одразу помітила на балконі п’ятого поверху однієї з багатоповерхівок кількох осіб. Один із чоловіків цілився у неї з пістолета.

В цей час повз проїздив автомобіль патрульної поліції. Поліцейські на вимогу жінки зупинились. Другій постріл припав вже на їхню автівку.  

Патрульні швидко «вирахували» квартиру, з якої вели стрілянину, та, заблокувавши шлях до втечі імовірним підозрюваним, викликали на допомогу суміжні наряди й слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Хуліганів затримали. Ними виявились 31-річний власник квартири та його гості - раніше неодноразово судимий 39-річний місцевий житель та його 33-річна подруга. Всі вони перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

«Розуміючи, що за такі «розваги» треба буде відповідати, трійця вирішила позбутися пістолета. В подальшому поліцейські знайшли його в кущах під будинком, вилучили та направили на експертне дослідження», - коментує подію начальник Сумського відділу поліції Павло Марабута.

За скоєне приятелям тепер загрожує покарання у вигляді сплати чималого штрафу, або обмеження волі на строк до п’яти  років.

ІА "Вголос": НОВИНИ