Україна має намір порушити питання щодо запровадження нових міжнародних санкцій проти Росії у зв'язку з приватизацією виноробного заводу «Масандра».

Про це інформують на сайті  Мінреінтеграції.

Віцепрем’єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков засудив продаж з аукціону виробничо-аграрного об’єднання«Масандра». Він назвав такі дії продовженням злочинної незаконної «націоналізації», яка розпочалася у 2014 році з початком окупації Криму Росією.

Відповідно Олексій Резніков анонсував, що Україна буде запроваджувати національні санкції, судитиметься з порушниками, зокрема і в міжнародних інстанціях, прохатиме міжнародні організації про внесення винних до санкційних списків та посилення санкцій. Він повідомив, що наразі уряд готує відповідний пакет санкцій.

Нагадаємо, що 14 грудня ТОВ «Южный проект» (дочірня компанія банку «Росія», який пов'язують із Володимиром Путіном) придбало на електронному аукціоні акції та майно виноробного заводу «Масандра» за 5,3 млрд рублів (понад 72,6 млн доларів).

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ