Замість миру — продовження війни на покоління та покоління. От за що сьогодні насправді проголосувала олігархічна більшість у парламенті, коли ще на рік продовжила чинність закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Про це заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Із барабанним боєм показової антимосковської риторики українцям знову підсовують фактично прийняття вимог ворога. Тепер Путіну достатньо виконати бодай частину Мінських домовленостей, і його союзники по »Нормандському формату" змусять Україну виконувати норми цього закону. А на ділі це означає: амністію бойовиків; визнання «депутатів», яких там оберуть за списками Кремля; створення з цих бойовиків загонів «народної міліції», яку контролюватимуть ті ж самі депутати. І найцинічніше — Україна має утримувати ці «удільні князівства» своїм коштом!« — обурився Тягнибок.

Лідер »Свободи« наголошує, що влада чудово розуміє, який злочин вона скоює, тому панічно боїться, що українці дізнаються правду про цей закон.

»І саме тому 16 вересня 2014 року, коли його вперше поставили на голосування, з парламентської зали вигнали всіх журналістів і вимкнули табло (вперше в історії незалежної України!). Тоді за цей зрадницький закон, витягнувши картки, не голосувала єдина фракція парламенту — ВО «Свобода».

І саме тому зараз історія повторюється знову. За вказівкою влади українське радіо… вимикає трансляцію пленарного засідання під час виступу свободівця Юрія Левченка. Вимикає, щоб українці не чули правди. Вимикає, щоби не дізналися, як у блискучу обгортку під назвою «безальтернативні Мінські угоди» нам вчергове загортають гнилу суть — продовження війни на покоління і капітуляцію перед Москвою", — зазначає націоналіст.

Нагадаємо, що під час згаданого виступу в Раді Левченко пояснив, що закон "Про особливий порядок самоврядування в ОРДЛО" виконує вимоги Кремля щодо федералізації України.

ІА "Вголос": НОВИНИ