російські окупанти продовжують нести втрати.

Захисники Запорізької області 24 березня захопили 5 одиниць ворожої техніки та знищили ще десяток. Про це повідомляється у Телеграмі Запорізької ОВА.

«Наші військові захопили 4 бронетранспортери, 1 танк, а також пошкодили 1 літак СУ-25, знищили 5 одиниць автомобільної техніки, 2 бойові машини МТ-ЛБ, 1 танк та 1 бронетранспортер», - йдеться у дописі.

За інформацією з вищого штабу Сил оборони України, захисники Запорізької області 24 березня завдяки чітким діям та військовій майстерності знищили 15 окупантів російської федерації, ще 11 - поранили. Що стосується наших військ, то бойові зіткнення відбуваються щодня. Запеклі бої точаться у населених пунктах Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе.

Особовим складом одного з підрозділ ТрО Запорізької області було проведено наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району. На цей час триває «зачистка» населеного пункту від диверсантів та залишків російських військових, - повідомляє Запорізька ОВА.

 

Нагадаємо, російські окупанти вбили вже 135 українських дітей, 184 постраждали.

Також «Вголос» писав, швидке приєднання України до Євросоюзу не відбудеться через позицію Нідерландів, країни, яка свого часу так само гальмувала отримання нашою країною безвізу.

ІА "Вголос": НОВИНИ