В Одесі чоловік кинув піротехнічну гранату з балкону у двір багатоповерхового будинку.

Зловмисник заявив, що йому заважали «галасливі» діти, які гралися поруч. Про це інформує пресслужба поліції Одеської області на сторінці в соціальних мережах.

У повідомленні вказано, що інцидент стався на вулиці Картамишевській. Мешканка однієї з квартир звернулася до поліції та повідомила, що її сусід кинув гранату у двір, де гралися діти.

«На місце події негайно прибули правоохоронці, які виявили залишки страйкбольної гранати у дворі. Діти не постраждали, оскільки знаходилися на безпечній відстані. Також поліцейські знайшли ще одну подібну гранату у місці проживання чоловіка», - повідомили в управлінні.

За даними правоохоронців, 47-річний чоловік перебував у нетверезому стані. Поліція отримала від нього пояснення, що він придбав дві гранати через Інтернет, а одну з них він кинув у двір, щоб розігнати дітей, які заважали йому відпочивати.

Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Наразі тривають слідчі дії. За вчинене йому загрожує до п'яти років обмеження волі.

Як писав «Вголос», у розвідці зробили нову заяву щодо війни у найближчі місяці.

ІА "Вголос": НОВИНИ