Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко прокоментував, як можливе введення в Україні воєнного стану вплине на виплату пенсій, заробітних плат та соціальних платежів.

Про це він написав у Facebook.

За словами чиновника, наразі багато спекуляцій щодо впливу можливого запровадження воєнного стану на систему соціальних виплат у державі.

«Зважаючи на стабільну і прогнозовану фінансово-економічну ситуацію в країні, всі соціальні платежі, допомоги, пенсії, зарплати та інші виплати будуть здійснюватися вчасно, у повному обсязі і без жодних обмежень», - заявив Розенко.

Він зазначив, що уряд не допустить жодних збоїв в системі соціальних виплат українцям.

«Прошу зупинитися усіх «всьопропальщиків» у поширенні зради, дезінформації та кремлівських фейків», - підсумував Розенко.

Нагадаємо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Також Росія захопила три українські військові катери.

Весь склад ВМС підняли за тривогою, всі кораблі виходять у море.

Рада національної безпеки й оборони на засіданні, що почалося після півночі 26 листопада, підтримала рішення про впровадження воєнного стану в Україні на 60 діб.

Петро Порошенко пропонує ВРУ розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

Представник Порошенка в Криму заявив, що поранених українських моряків вивезли до Москви. Денисова ж каже, що вони в Керчі.

Захоплені прикордонниками ФСБ РФ українські кораблі прибули до Керчі.

Також генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський повідомив, що незважаючи на можливе впровадження воєнного стану в Україні, виплата пенсій буде здійснюватися в штатному режимі.

ІА "Вголос": НОВИНИ