Про це у розмовній студії «Правди. Розслідування» на телеканалі НТА заявив екс-голова територіального управління юстиції Львівщини Ярослав Жукровський.

«Ми створюємо спеціалізованого антикорупційного прокурора, Національне агентство з питань запобігання корупції, Національне антикорупційне бюро…А що змінюється? Від створення кількість корупціонерів в тюрмах не збільшується», – пояснив свою думку він.

За словами Ярослава Жукровського, в процесі створення ДБР виникало багато законодавчих проблем. І саме через це бюро досі не запрацювало повноцінно.

«Чи буде цей орган ефективним – це питання часу, але загалом, як на мене, зараз гостро має стояти питання, чи є ефективною система антикорупційних органів. Це риторичне питання і відповідь очевидна», – додав він.

Більше дивіться у відео. Нагадаємо, у програмі йшлось про те, що запуск головного антикорупційного органу країни, який мав би контролювати діяльність НАБУ, НАЗК і САП зумисне затягують, а на важливі посади обирають людей із заплямованою репутацією, тому ДБР мимоволі перетворилось на «державне бюро марних сподівань».

Програма «Правда. Розслідування» виходить на телеканалі НТА із березня 2017 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ