Переможного удару на полі полтавського стадіону імені Олексія Бутовського на 57-й хвилині завдав Михайло Сергійчук, який буквально за кілька секунд до того вийшов на заміну

Футболісти одеського «Чорноморця» перемогли вдома донецький «Олімпік» (3:1). Двома голами у «моряків» відзначився Олександр Гладкий (33-та і 43-тя хвилини), ще один результативний удар на рахунку Івана Матяжа (82). У донеччан автором голу став Іван Сондей (42).

«Олександрія» на домашньому стадіоні «Ніка» здолала кам'янську «Сталь» - 2:0. М'ячі у ворота відправили Олексій Довгий (29) та Василий Грицук (36, з пенальті).

Київське «Динамо» з рахунком 4:0 обіграло луганську «Зорю». М'ячі на столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського забили Микита Бурда (13-та хвилина), Беньямін Вербич (51), Артем Беседін (54) та Віктор Циганков (88). На 68-й хвилині французький форвард «Зорі» Давид Фаупала не зміг забити пенальті у ворота голкіпера «Динамо» Дениса Бойка.

Лідер нинішньої першості – «Шахтар» здолав на «Арені Львів» рівненський «Верес» – 2:0. Голи: Тайсон (24), Давид Хочолава (78).

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ