Власник алкогольного холдингу Global Spirits Євген Черняк повідомив, що на його заводах, складах і представництвах почалися перевірки контролюючих органів. Таку активність він пояснює помстою за критику Гладковського-молодшого.

Про це він написав в Facebook.

За його словами, перевірки почалися після допису про те, що син екс-заступника секретаря РНБО України Олега Гладковського, фігурант розслідування BIHUS.info про корупцію в оборонному секторі Ігор Гладковський подав на нього в суд.

«Ви всі пам'ятаєте резонансний пост про те, що Свинарчук кличе мене до суду, стверджуючи, що у нього є честь і гідність і його мародерство ніяк не може цій честі нашкодити, а мій пост в Facebook точно може! Рівно на наступний день після цього поста в Facebook на всіх моїх заводах, складах і представництвах почалися, увага, одночасні перевірки контролюючих органів. Блокують відвантаження, перевіряють документацію, тягнуть час. Такого у мене не було з часів [екс-президента Віктора] Януковича», - зазначив Черняк.

Бізнесмен додав, що домовлятися ні з ким не має наміру, і заявив, що Ігор Гладковський викликає у нього «відчуття огиди».

«До суду прийду обов'язково. Є що сказати. Ховатися за адвокатами не буду», - написав Черняк.

Нагадаємо, журналісти проекту “Наші гроші” з’ясували, що син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем із розкрадання в оборонному комплексі України.

Також відомо, що Гладковський-старший причетний до розкрадання ЗСУ.

ЗМІ встановили, що правоохоронні органи, ГПУ, СБУ та НАБУ, співпрацювали з компанією сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря.

Крім того ГПУ не затримуватиме спільників Гладковського-молодшого. 

ІА "Вголос": НОВИНИ