Відомі українські зірки виступлять у білоруському місті Бобруськ на підтримку діючого президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Концерт відбудеться 8 серпня, його назва «Моя Білорусь».

«У концертній програмі візьмуть участь зірки української та білоруської естради: гурт »Пісняри«, Тіна Кароль, Павло Зібров, солістка Великого театру Білорусі Анастасія Москвіна, Віталій Гордій, ансамбль народної музики »Свята«, »Чараўніци«, »Лісапетный батальйон«, »Топлес«, »Сонячна сторона«, »SKYNET« та інші творчі колективи міста», — йдеться у повідомленні.

Ще один концерт увечері 8 серпня відбудеться у Бресті, пише сайт BrestCITY.com із посиланням на голову міськвиконкому Олександра Рогачука. Примітно, що захід подається з прив'язкою до Дня міста, який відзначався 28 липня.

«Для всіх тих, хто сумував, що в Бресті не було святкових заходів на День міста: в найближчу суботу (8 серпня) у Бресті на Гребному пройде концерт. Сцена, до речі, вже майже готова. Тільки що в моєму розпорядженні опинилася афіша грандіозного концерту. Серед знаменитих артистів, готових »запалити« брестську сцену, — Олег Винник, Стас П'єха, Юліана Караулова, а також гурт «Краски»», — йдеться в пафосному повідомленні.Судячи з афіш, хедлайнером заходу стане саме український співак Олег Винник.

У мережі зазначають, що ці концерти пройдуть перед виборами і на них агітуватимуть за Лукашенка.

Як писав “Вголос”:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ