Упродовж січня і лютого Верховна Рада збиралась на засідання 18 разів. За цей час відбулося 304 голосування. Однак 9 народних депутатів не брали участі у жодному із них. Ще 58 нардепів були відсутніми на понад 90% голосувань.

Про це повідомляє «Чесно» з посиланням на дані офіційного сайту ВР.

Не взяли участь у жодному голосуванні Дмитро Добкін («Оппоблок»), позафракційні Євген Бакулін, Костянтин Жеваго, Сергій Клюєв, В’ячеслав Константіновський, Олександр Онищенко, Надія Савченко,  Дмитро Ярош та Лев Підлісецький («Самопоміч»).

Нардепи Вадим Рабінович («Оппоблок») і Валерій Дубіль («Батьківщина») взяли участь лише в одному голосуванні за два місяці.

Ще понад 50% голосувань пропустили 259 нардепи, понад 90% голосувань – 58 нардепів. У січні-лютому присутність нардепів на засіданнях Ради склала 77,6%, а голосування - 41,1%.

У найбільшій кількості голосувань не брали участь народні обранці від груп «Воля Народу» (84%) і «Відродження»(79%), у найменшій - депутати від «Народного фронту» і «Самопомочі» (56%).

Найбільшу кількість голосувань січня-лютого 2019 року не відвідали народні обранці з фракції «Батьківщина» (47,7%), позафракційні (36,1%) і «Опозиційний блок» (31,1%).

ІА "Вголос": НОВИНИ