Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону воїнів розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Обох полеглих захисників поховають на Личаківському кладовищі у Львові.

Віктор Терещук (17.02.1980-10.10.2024) Народився у Луцьку.

Навчався у Комунальному закладі загальної середньої освіти «Луцька гімназія №19 Луцької міської ради». Із відзнакою закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство».

Понад десять років пропрацював у одному із львівських районних відділів поліції на посаді заступника начальника відділу карного розшуку. У вільний час активно займався спортом, найбільше захоплювався волейболом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на посаді командира взводу у лавах 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Віктора Терещука залишилися батьки, дружина, четверо синів та брат.

Андрій Кузь (30.05.1978-15.08.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №34 імені М. Шашкевича. У 1993 році закінчив Професійно-технічне училище №26 (сьогодні – Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище інформаційно-комп’ютерних технологій»).

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах 28-го корпусу протиповітряної оборони.

З 2006 року працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», де обіймав посади транспортувальника, а згодом – варника харчової сировини та продуктів. Захоплювався автомобілями та активним відпочинком. За словами близьких, був винятково доброю людиною, вірним другом, на якого можна завжди покластися.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів спершу до складу військової частини А4221, згодом виконував бойові завдання у лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Андрія Кузя залишилися батьки та тітка.

ІА "Вголос": НОВИНИ