Про це розповів депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Юрій Ломага, який ініціював встановлення відеонагляду на території скверу.

«Я звертався до органів виконавчої влади Львова щодо встановлення камер відеоспостереження у сквері «Благовіщення» на вул. Пасічній, 83. Причиною такого звернення були численні скарги мешканців на пошкодження елементів благоустрою у сквері. Днями отримав відповідь від заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк. Управління безпеки міста Львівської міськради провело обстеження території та погодилося із моїм проханням встановити камери відеоспостереження у сквері», - говорить Юрій Ломага.

Він додав, що передбачають встановлення чотирьох камер орієнтовною вартістю закупівлі їх та необхідного обладнання 112 000 гривень. Окрім того, підготували лист до Головного управління національної поліції у Львівській області з проханням посилити патрулювання цієї території для безпеки мешканців та виявлення порушників.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, як депутати ЛМР, серед яких і Юрій Ломага, власним коштом вирішили проблему встановлення відповідних дорожніх знаків біля школи в селі Підбірці Львівської МТГ.

Через бюрократичні формальності розв'язання проблеми затягувалось. Мешканці наголошували на гострій потребі вирішити її до 1 вересня, аби не піддавати дітей небезпеці. 

ІА "Вголос": НОВИНИ