Дивлячись на велику кількість пропозицій про продаж на сервісі OLX, які регулярно змінюють одна одну, ви зможете зробити висновок про популярність серії. Ми ж вирішили скласти рейтинг із шести наймасовіших моделей ВАЗ.

ТОП-6 популярних машин ВАЗ

До нашого списку потрапили:

 

  1. 2109 – якщо ви шукаєте ВАЗ 2109 Львівська область може запропонувати чимало «дев'яток» у хорошому стані за доступною ціною. Це справжня легенда 90-х, яка й сьогодні має чималий попит.
  2. 21099 – наступне покоління лінійки «Супутник» із зміненим дизайном. Такі авто відрізняє економічність, що робить їх чудовим варіантом для роботи або як перший автомобіль.
  3. 2121 – відома всім  «Нива» збирається й у наші дні. Вона ідеально підходить для наших доріг і може використовуватись у польових умовах. Перший вітчизняний повнопривідний позашляховик вдався на славу.
  4. 2106 – «шістка» вважається найкращим авто цього виробника за плавністю ходу. Вона дійсно легка в управлінні, тому її часто вибирають для отримання досвіду водія.
  5. 2107 – економічна витрата палива та хороша ремонтопридатність і сьогодні дозволяють «сімці» залишатися в топах продажів серед моделей ВАЗ.
  6. 2101 - обійти стороною «копійку» просто неможливо. Сьогодні вони є справжнім раритетом та гордістю власників, а з'явившись понад 50 років тому, автомобілі стали першою моделлю ВАЗ.

 

Трохи не дотягнули до нашого топу 2115 та 2108, але вони також мають чималий попит у автовласників.

 

Що можна сказати у висновку?

 

Хоча технічний прогрес рухається семимильними кроками, є машини, які можна буде зустріти на наших дорогах і через 10-15 років. До таких транспортних засобів, безперечно, варто відносити і моделі ВАЗ.

ІА "Вголос": НОВИНИ