Автор петиції Тарас Сіромський відзначає, що «Нам пора рухатись до цивілізованих держав, а не сидіти на рівні країн третього світу, які забороняють жінкам носити коротенькі спіднички чи роздягатись на пляжі. Тим більше зараз, коли багато людей втратили роботу і це ідеальний шанс принести гроші в українські бюджети, коли для багатьох - це єдиний спосіб спілкування з протилежною статтю через особливості зі здоров'ям чи місця перебування, коли такі закони суперечать свободі і цінностям «ЛГБТ» спільнот, коли навіть зараз в інтернеті існують еротичні спільноти від українок для підтримки українських солдат на фронті».

Реакція порнозірки

Чи дійсно в Україні час легалізувати порно і які у цьому плюси журналісти розпитали у відомої порноакторки із Львова Юлії Сенюк, що працює під творчим  псевдонімом Josephine Jackson.

Зазначимо, що у порно Юля знімається за кордоном. Здебільшого в Угорщині – там, де це дозволено. Наразі в Україні ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів карається штрафом або ж обмеженням/позбавленням волі.

Реакція священника

Священнослужитель Юстин Бойко зазначив, що та нація найбільш здорова і має майбутнє – у якої є здорова сім’я. Відтак легалізація порнографії може зашкодити Україні.

«Щоб виховати людину до сімейного життя – треба виховати її в любові. У тому числі це виховання сексуальне. Але яке пронизане любов’ю. Навіть старі греки не вважали порнографію елементом любові. Порнографія нищить любов. Якщо нищить любов, то нищить все те, що з любов’ю з’єднане. А якщо так, то порнографія остаточно буде нищити українську родину. Якщо ми знищимо українську родину, то що ми в результаті отримаємо? Яку перемогу? Жодної», - каже Юстин Бойко.

Вголос раніше писав, що у Яворівському районі, що на Львівщині, в понеділок, 18 липня, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика. Внаслідок аварії двоє осіб постраждало.

ІА "Вголос": НОВИНИ