Про це інформує Дрогобицька міська рада.

30 вересня у зв’язку із плановими  ремонтними роботами на магістральному водопроводі  Гірне-Дрогобич з 09:00 до 20:00 припинять водопостачання  з водозабору «Гірне» на вулицях: Спортивна, Трускавецька, Війтівська Гора, Бориславська, Горішня Брама, Михайла Грушевського, Стрийська, Володимира Великого, Будівельна, Нафтовиків, мікрорайон Млинки, площа Ринок, на прилеглих вулицях і провулках, а також у селах Раневичі, Почаєвичі, Михайлевичі.

У Стебнику, та Модричах вода буде. Також водопостачанням забезпечать мікрорайон вул. Є. Коновальця.

Крім того, у понеділок, 30 вересня, проводитимуть планові ремонтні роботи щодо виведення з експлуатації аварійної ділянки трубопроводу на вул. Самбірській . У зв’язку із цим припинять водопостачання з 09:00 до 20:00 на вулицях міста, які живляться з водозабору «Уріж»: Горішня  Брама, 1-87, пров. Заводський, Т. Шевченка, Лесі Українки та прилеглі до неї вулиці, і. Франка, 2-106, Січових Стрільців, В. Чорновола, 22 січня та прилеглі до неї вулиці, П. Сагайдачного, А. Шептицького, частина на вул Самбірської  від вул. І. Франка до вул. Л.Курбаса.

На вул Л. Курбаса та частині вул. Грабовського водопостачання припинять впродовж 30 вересня-1 жовтня, поки не завершать роботи з підʼєднання нової ділянки водопроводу на вул. Самбірській до комунальної мережі. Мешканцям цих вулиць забезпечать підвіз води. 

ІА "Вголос": НОВИНИ