Про це повідомили у Львівській ОВА.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня посмертно нагородили:

Степана Ілика – народився у с. Лани-Соколівські Стрийської громади, з 2016 по 2019 рік був учасником АТО/ООС, з початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив у лави ЗСУ. Загинув на Луганщині 25 травня 2023р.

Орденом «За мужність ІІІ ступеня» посмертно нагородили:

Михайла Довгая – народився у м.Стрий, з квітня 2023 року служив гранатометником десантно-штурмового батальйону. Загинув 7 січня 2024 року у бою поблизу Синьківки на Харківщині.

Івана Подільняка – жителя с. Долішнє Моршинської громади, на захист України став із перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 5 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Малі Щербаки Запорізької області у боях проти російських окупантів. 

Ігоря Дениса – народився в с. Заплатин Стрийської громади, на захист Батьківщини став у квітні 2023 р. Загинув 21 серпня 2023 р. під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Державні нагороди Захисникам присвоєні за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

 «Кожна вручена сьогодні бойова відзнака – це символ нашої безмежної вдячності за подвиг українських воїнів, наших земляків, які віддали за свободу і незалежність нашої держави найцінніше – своє життя. Їхні імена навіки вписані в історію України», – зазначив голова Стрийської РВА Богдан Янко.

ІА "Вголос": НОВИНИ