Про це повідомляють на офіційній сторінці штабу Об'єднаних сил у Facebook. 

За даними штабу, від початку доби зафіксовано два випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупантів. На щастя, ворожі провокації не призвели до втрат серед військовослужбовців. 

"Від початку цієї доби зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку російських окупантів. У напрямку ВОДЯНОГО, що біля Донецька, ворог застосував міномети 120-го калібру. Поблизу ЗОЛОТОГО-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Бойових втрат серед підрозділів Об'єднаних сил немає", - мовиться в повідомленні. 

Як повідомляють в штабі Об'єднаних сил, інформацію про порушення режиму тиші з боку збройних формувань Росії вже передали в ОБСЄ. 

Водночас як повідомляє «Радіо Свобода», представники так званих «ДНР» та «ЛНР» заявили про обстріли з боку українських сил. При чому представники російської окупаційної адміністрації стверджують про порушення режиму тиші з боку ЗСУ саме на тих ділянках, де вогонь відкривали проросійські бойовики. 

Водночас жодних доказів своїх тверджень російські бойовики не надали. 

Зокрема російські терористи повідомили про ніби то вогонь з боку ЗСУ біля селища шахти «Трудовська». Це неподалік західного передмістя окупованого росіянами Донецька. Крім того, представники «ДНР» стверджують про вогонь з українського боку неподалік зруйнованого ними аеропорту. Це поруч із селом Водяним, яке терористи обстріляли  з 120-міліметрових мінометів. 

Нагадаємо, вчора, 20 серпня, російські окупанти на фронті порушили режим припинення вогню 7 разів. Внаслідок обстрілів з боку росіян загинув український воїн.

ІА "Вголос": НОВИНИ