Про це розповіли організатори заходу під час прес-конференції у середу, 16 серпня, передає кореспондент «Вголосу».

«Є бажання, аби у межах Дня Незалежності кожного року цей проект відбувався у Львові та став стартовою платформою для нової сучасної української музики, для молодих артистів, – зазначив співзасновник та організатор «Української пісні» Тарас Курчик. Для нас важлива сама пісня задля наповнення у подальшому українського музичного ринку якісним україномовним контентом. Запрошуватимемо хедлайнерів та відомих людей з усього світу з українським корінням».

За його словами,  стилі пісень – різноманітні. Загалом, по 40% становить популярна та танцювальна музика, ще 20% рок-музика. Фіналісти  з різних міст України, зокрема Києва, Львова, Дніпра, Вінниці, Донецька, Харкова, Полтави та ін. Найбільше заявок надійшло зі Сходу та Півдня України.

«Цьогоріч на конкурс надійшло близько 300 заявок. Кожного року з'являються дуже цікаві голоси, виконавці з цікавою манерою та змістом пісень»,– додав ще один організатор заходу Василь Вовкун.

Серед фіналістів проекту – «Шосте чуття», «ХАС», «Double Life», Натоліч та інші. Хедлайнерами цьогоріч є «Тартак», «Антитіла», Злата Огнєвіч, «Скрябін».  

Ціна квитків – від 100 до 500 грн. Для учасників АТО вхід безкоштовний.  

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ