Поліція Одеси оголосила у розшук місцевого жителя Максима Путиліна, котрий бив ногами безпорадних бійців Національної гвардії України, які постраждали 30 березня в ДТП.

Про це повідомляє УНІАН із посиланям на Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що відразу ж після аварії, що сталася в Одесі 30 березня, до трьох військовослужбовців, які нерухомо лежали на асфальті, підійшов чоловік і почав їх бити ногами.

Його особу вже встановили й оголосили в розшук.

Нападником виявився місцевий житель 1980 року народження Максим Путилін.

Як повідомив у соціальних мережах голова громадської організації «Вуличний фронт» Дем'ян Ганул, у Мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як зловмисник підходив до постраждалих бійців і бив їх. Крім того, за словами очевидців, він намагався відібрати в одного з потерпілих бійців табельну зброю, але йому завадили свідки.

Ганул закликав активістів розшукати підозрюваного, щоб той був покараний. Також він розмістив поліційне орієнтування і згадане вище відео.

Як писав “Вголос”, сьогодні в Одесі авто на “євробляхах” вилетіло на тротуар і збило нацгвардійців, котрі заступили на чергування. У результаті один військовий загинув на місці, двоє отримали травми. Також постраждали троє цивільних.

Також серед постраждалих у ДТП є й дитина.

ІА "Вголос": НОВИНИ