Результати опитування від авторів MNBC продемонстрували, що 29% респондентів обрали криптогаманець Trustee Plus. Він разом з такими компаніями, як Trust та Metamask є частиною трійки найпопулярніших продуктів у своєму секторі.

Окрім цього 66,6% учасників дослідження віддають перевагу платіжній картці Trustee Plus для розрахунку цифровими активами.

Інший аналіз від команди Incrypted показав, що аірдропи все частіше приносять жителям України значні кошти. Більше $5000 з однієї роздачі токенів отримували майже 20% респондентів. При цьому середній прибуток від аірдропу склав $7927, що в п'ятнадцять разів більше за середню українську зарплату.

Враховуючи ситуацію з великим інтересом до роздачі токенів, Incrypted запустила навчальний курс «Аірдропи: від 0 до першого прибутку». Його мета полягає в ознайомленні користувачів з основами заробітку в цій Web3-сфері.
Звісно, згадані дослідження не могли обійти стороною тему найпопулярніших криптовалют. Ними виявилися Ethereum, USDT та біткоїн. У розрізі цих даних варто нагадати, що Trustee Plus дає можливість вигідно придбати usdt trc20, першу криптовалюту та інші активи. Сам процес покупки займає лише декілька хвилин.

Своєрідною вишенькою на торті для згаданої компанії стала нещодавня конференція N Crypto Awards, яка відбулася у жовтні. На івенті команда Trustee Plus отримала нагороду як «Найкращий криптостартап 2024». Цей успіх ще раз підтверджує прогрес компанії та високу довіру до неї серед українських користувачів цифрових активів.

ІА "Вголос": НОВИНИ