Купити онлайн вигідні тури до Єгипту на офіційному сайті турагенції АНЕКС Тур можуть мешканці всіх регіонів України та українські родини, які тимчасово проживають за кордоном.

Бухти Шарм ель Шейха поряд з аеропортом

Готелі на відстані 15-40 хвилин від аеропорту для зручності туристів поділяються на зони за назвами бухт або міських кварталів.

Де краще влітку відпочити в Шарм ель Шейху:

  1. Шаркс Бей - топові готелі з високими рейтингами, п'ять хвилин пішки до знаменитої площі Сохо;
  2. Наама Бей – чудовий піщаний пляж під високими пальмами, пологий вхід у воду, мініатюрні коралові рифи доступні дітям; вздовж пляжу тягнеться довгий променад, яким туристи ввечері йдуть на шопінг в торгові центри;
  3. Хадаба – скелясте плато над кораловими садами, ідеальне місце для снорклінгу, з терас готелів все включено 4 і 5* на першій лінії відкривається чудовий краєвид на море;
  4. Марса-Ель-Декхейла - бухта з кораловим рифом біля острова Тиран з найбільшим курортним комплексом Шарм ель Шейха - мережею готелів Domina;
  5. Набк Бей – поєднання піщаного пляжу для малюків та коралових рифів, доступних зі стаціонарних понтонів; на вулиці Ла Страда працюють Макдональдс та Старбакс, багато торгових центрів;
  6. Шарм ель Майя – спокійна бухта з піщаним входом, в кроковій доступності Старе місто та знаменитий Old Market з торговими центрами та рибними ресторанами.

З готелів Шарм ель Шейха туристи вирушають на екскурсію до заповідника Рас Мохаммед з унікальним підводним світом

Бюджетна відпустка в Дахабі з Жешува

З Шарм ель Шейха в рамках пакетного туру безкоштовний трансфер доставляє туристів в готелі Дахаба, поїздка займає годину-півтори. Недорогий відпочинок на березі з постійним бічним бризом оцінили шанувальники кайтсерфінгу та віндсерфінгу. У Дахабі чекає на фрідайверів один із найнебезпечніших дайв-спотів світу - Блакитна діра.

Українські туристи обирають готелі все включено в районі Мадінат з піщаними пляжами та домашніми кораловими рифами. Топові екскурсії: світанок на горі Сінай, бедуїнське село, купання в прісній воді оази Айн-Худра, хайкінг у заповіднику Рас Абу Галум.

Як дістатися з України до аеропорту Жешува

У міжнародний аеропорт Rzeszow (RZE) від головного залізничного вокзалу Жешува автобусом №53 їхати 35 хв., на таксі – 14 хв. Відстань від Києва до Жешува 711 км, на власному авто поїздка займає 9 годин, автобусом до 16 годин.

Від Львова шлях значно коротший – лише 172 км, 2-3 години автобусом. Спільно з польськими колегами Укрзалізниця запустила прямі рейси зі Львова до Жешува:

Подаруйте собі та дітям легку комбіновану відпустку з відпочинком у Єгипті із Жешува та знайомством зі Львовом, Моршиним, Трускавцем, Карпатами.

ІА "Вголос": НОВИНИ