Він не відмовиться від того, щоби захопити усю Україну. Цього не буде. Однак, друга фаза, що розпочалась, передбачає, що вдасться вийти до адміністративних кордонів Донецької і Луганської областей, здійснивши просунення до Херсону, далі Миколаїв, Херсон", - аналізує закордонний експерт.

Не варто заперечувати або ж нівелювати такої думки, що ворог не піде далі. Як стверджує в етері НТА Марк Фейгін:

«Йому потрібно не лише території, він хоче знищити український народ. Українського етносу як такого. не має бути», - поянснює думку ворога Марк Фейгін.

Якщо ми говоримо за озброєння і ракети, їх теж не так, як пише у міноборони, є багато, стверджує доповідач, інша техніка є теж застарілою: не новою. У протиставленні такої техніки до західних аналогів.

За ці 2 місяці ми бачимо західні засоби захисту є дуже ефективними, максимально ефективними у бою. Вони показали свою надійність. І скільки б не залишилось у росії старої техніки, то вона не конкуруватиме зі зразками західної техніки", - запевняє експерт.

Питання озброєння залишається вирішальним. Взяти Маріуполь не вдасться. Як розглядається зараз питання відмови від наступу? Неочікувана відповідь:

«Путін брехун, це злодій, брехун і підла людина, все, що він говорить - це брехня. Врешті він не відмовиться від захоплення комбатантів, принаймні, Азовсталі. Йому не треба території: він хоче вбивати людей..»

Що далі розмовляли і про що йдеться - в етері телеканалу НТА:

Також на сайті ІА «Вголос» можете почитати про те, що На Харківщині російські орки закатували мирних жителів одного із сіл. а ще ;

ІА "Вголос": НОВИНИ