Герой України та дисидент Степан Хмара з трибуни Верховної Ради України «розніс» народних обранців та заявив, що на тих, хто проголосує за продаж землі, чекає суд та трибунал через зраду країни.

Про це інформує «Оглядач».

Він зазначив, що не може терпіти «цю ганьбу і це знущання».

«За кого всіх вас і нас тримають, за кого мають українців? Цю шпану ліквідаторів, яка сьогодні прийшла до влади, чекає суд. Влада зміниться, бо вони нічого не знають. Вони прийшли розпродати всі підприємства, які ще працюють і приносять прибуток, продати землю, при цьому не тільки іноземцям, щоб заробити, ні, не заробити, а вкрасти – дуже багато і дуже швидко, а потім злиняти десь у теплі краї», – заявив Хмара.

«Їх нічого не пов'язує з Україною. Це перекотиполе, яке не має коренів. Для них (важливі) тільки гроші, тому вони брешуть, брешуть і ще раз брешуть, хитрують», – додав він.

Також він закликав не допустити початку продажу землі.

Хмара заявив, що тільки депутати спробують проголосувати у другому читанні за закон про відкриття ринку землі, українці, хто має совість і відповідальність, повинні прийти в Раду і просто викинути цю падаль, цих покидьків. «Тому що вони не знають аргументів, переконувати їх – це приниження і марнування часу. Вони повинні зникнути, як роса на сонці», – підсумував він.

Як писав «Вголос», «Два метри на кладовищі»: Герой України Хмара пригрозив Зеленському (відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ