Голова Чернівецького окружного адміністративного суду Олег Боднарюк оприлюднив декларацію про доходи за 2022 рік.

Згідно з офіційними даними на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, керівник суду за цей період заробив понад 1,5 млн гривень. Дружина Наталя Боднарюк, яка зареєстрована приватною підприємицею, влітку 2022 року придбала електрокар Tesla X, вартістю понад 3 млн грн.

Керівник Чернівецького окружного адміністративного суду подав декларацію про свої доходи за 2022 рік в липня 2023 року. В ній він окрім себе зазначив також і свою дружину – Наталю Боднарюк, тещу Ольгу Швед та сина Тараса Боднарюка.

Згідно з документами Олег Боднарюк володіє двома земельними ділянками – однією площею 1000 мв Чернівцях, а іншою площею 737 м2 в села Владичина Дністровського району. Також у власності судді є житловий будинок в Чернівцях, площею 451 м2.

Його дружина, яка зареєстрована приватною підприємицею, володіє 5 земельними ділянками. Три земельні ділянки розташовані в селі Владичина, одна в Чернівцях, а ще одна, яка була придбана в 2021 році – в селі Мамаївці. Площа даної ділянки складає 21452 мі Наталя Боднарюк віддала за неї майже 100 тис. грн. В цьому ж населеному пункті сім’я Боднарюків володіє житловим будинком площею 355,7 м2.



ІА "Вголос": НОВИНИ