Найбільший тенісний клуб в області запрацював у спортивному комплексі Leoland. Тут навчатимуть тренери із міжнародним досвідом, сертифіковані Міжнародною федерацією тенісу та Глобальною професійною асоціацією тренерів з тенісу. На 6 сучасних кортах, які мають сертифікацію від української Федерації тенісу, проводитимуть чемпіонати України та міжнародні турніри.

До слова, сертифікат комплексу «Leoland» сьогодні вручив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт. 

Новий сучасний спортивний простір відвідав і голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Це чудовий простір для якісного дозвілля та здорової конкуренції. Загалом у спорткомплексі «Leoland» можна вправлятися у понад 40 видах спорту. Це простір для людей будь-якого віку. Будівництво такого комплексу на відносно невеликій ділянці стане корисним досвідом у відбудові спортивної інфраструктури після перемоги. 
А перемагати українцям зараз і завжди треба на всіх фронтах – спортивному зокрема. Щоб наш синьо-жовтий прапор майорів і наш гімн гучно звучав у кожному куточку світу! Вірю, що цей комплекс стане кузнею майбутніх українських чемпіонів. 
Дякую керівникам та інвесторам цього проєкту, які працюють на здорове майбутнє України, написав голова Львівської ОВА Максим Козицький в Фейсбук.

ІА "Вголос": НОВИНИ