Інгредієнти:
- Томати – 6,5 кг.;
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.;
- Часник – 3 зубки;
- Сіль кухонна – 1,5 столові ложки;
- Цукор – 2 столові ложки;
- Оцет столовий – 1 чайна ложка.
Спосіб приготування:
- Почистіть томати від шкірки та наріжте невеликим кубиками.
- У велику каструлю з товстим дном складіть томати та починайте варити на невеликому вогні. Почекайте поки вони закиплять.
- Подрібніть у блендері цибулю та часник. Додайте все до томатів. Варіть на маленькому вогні під кришкою до тих пір, поки суміш не стане густою.
- Як тільки суміш загусне – поставте її охолоджуватись. Пізніше перетріть її через сито.
- Помістіть суміш знову у каструлю, додайте спеції та поставте на вогонь. Паста повинна закипіти на маленькому вогні.
- В кінці приготування додайте оцет та вимкніть вогонь.
- Розкладіть пасту у стерильні банки та закрийте кришками.
- Залиште охолоджуватись при кімнатній температурі.
ІА "Вголос": НОВИНИ