Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Почистіть томати від шкірки та наріжте невеликим кубиками.
  2. У велику каструлю з товстим дном складіть томати та починайте варити на невеликому вогні. Почекайте поки вони закиплять.
  3. Подрібніть у блендері цибулю та часник. Додайте все до томатів. Варіть на маленькому вогні під кришкою до тих пір, поки суміш не стане густою. 
  4. Як тільки суміш загусне – поставте її охолоджуватись. Пізніше перетріть її через сито.
  5. Помістіть суміш знову у каструлю, додайте спеції та поставте на вогонь. Паста повинна закипіти на маленькому вогні.
  6. В кінці приготування додайте оцет та вимкніть вогонь.
  7. Розкладіть пасту у стерильні банки та закрийте кришками.
  8. Залиште охолоджуватись при кімнатній температурі.

ІА "Вголос": НОВИНИ