З наближенням холодів батькам доведеться оновити дитячий гардероб і, крім верхнього одягу й взуття, підібрати головний убір. Основні критерії – це здатність зберігати тепло, забезпечувати необхідний рівень комфорту й свободи рухів, зовнішня привабливість. Важливим аспектом є можливість швидко надіти й зняти аксесуар, гіпоалергенність матеріалу.

Для пошиття дитячих моделей часто використовуються вовна, або її поєднання з акрилом. Зупинимося докладніше на окремих пропозиціях:

Важливо правильно визначити розмір головного убору. Затісний варіант стискатиме голову, можлива поява свербежу, а завеликий виріб буде сповзати, не забезпечить необхідний захист від холоду. Також слід враховувати, що під деякі хутряні моделі знадобиться додаткова шапочка з трикотажу.

Далеко не всі діти люблять приміряти головні убори, тому навіть практичний підбір не завжди забезпечує потрібний результат. У магазині малюка насамперед цікавлять іграшки, тому він прагне швидко закінчити з приміркою. Батькам варто заздалегідь визначитись з розміром. Для цього використовуємо звичайний сантиметр або м'яку стрічку. Правильний обхват – над бровами, кінчики вух, опукла частина потилиці. На сайті інтернет-магазину https://panama.ua/ можна підібрати зимовий варіант відповідно до розміру, віку та статі дитини. Основні фасони:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ